„Ajută un student la Medicină Veterinară”, Ediţia a II-a, 2016-2017

Overview program ASMV

Deşi programul „Ajută un student la Medicină Veterinară” a început cu paşi timizi prima Ediţie 2015-2016 odată cu noul an academic şi înaintează uşor şi pe plan offline, doresc să vă anunţ cu mult drag că se lucrează cu mult spor la o a doua Ediţie 2016-2017.

Prima ediţie a adus împreună 32 de studenţi de la FMV-B, FMV-Spiru Haret şi FMV-IS, 11 medici veterinari veterinari coordonatori, 10 stagii de practică de tip Internship şi 1 stagiu de practică de tip Externship. De asemenea, un al 33-lea student la FMV-B este înscris pentru suport financiar.

Ne străduim la fiecare pas să avem acces la congrese, workshop-uri, seminarii, să acordăm burse şi să sprijinim cât putem aceşti studenţi remarcabili.

O mare parte din cabinetele veterinare partenere în prima ediţie şi-au anunţat participarea şi în a doua ediţie, iar pentru perfecţionarea programului vor fi stagii de practică noi şi pe alte ramuri.

Partea cea mai frumoasă este că a doua Ediţie 2016-2017 a programului „Ajută un student la Medicină Veterinară” va prinde teren şi în alt oraş mare (surpriză).

Detalii legate despre selecţie, înscriere şi participare, vor fi publicate curând. De asemenea, un Q&A va fi disponibil pentru orice nelămuriri. În plus, primăvara aceasta veţi putea sta de vorbă cu mine şi/sau cu voluntarii din FMV din oraşele mai sus amintite, veţi putea citi posterul programului direct la avizier şi veţi primi flyere prin campus.

Dacă aveţi sugestii cu privire la medici veterinari, cabinete veterinare, stagii de practică, ramuri de specialitate sau orice alte sugestii, nu ezitaţi să-mi scrieţi.

Sper ca a doua ediţie să deschidă noi drumuri şi totodată, să deschidă ochii marilor companii care ar putea să sprijine cu adevărat comunitatea tânără veterinară.

 

https://www.instagram.com/gratziab/