Calendar caritabil pentru 2017

Calendar cu Marcus, ursuleţul brun!

Aşa cum spuneam într-un post anterior, punem umărul serios la treabă pentru a sprijini Centrul de Reabilitare a Urşilor Orfani din Bălan, Harghita, condus şi fondat de Leonardo Bereczky. Suntem onoraţi şi în acelaşi timp, bucuroşi, să putem contribui la viitorul urşilor bruni din România.

Primul pas făcut în această direcţie este cartea „Marcus, ursuleţul brun”, scrisă de puştiul meu de 7 ani. Povestea lui Marcus ne creionează detalii importante despre ce înseamnă un „urs orfan” şi cât de important este rolul Centrului de Reabilitare a Urşilor Orfani din Bălan, Harghita, de altfel unic în România cât şi în Europa.

Toate detaliile despre carte aici:

http://www.veterinaryjournalist.ro/marcus-ursuletul-brun/

Şi acum să revenim la calendarul caritabil pentru 2017. Este tot cu ursul brun pe nume Marcus, care s-a hotărât să vă fie călăuză în anul care vine. Calendarul costă 10lei şi se livrează mai de la mijlocul lui Decembrie, aşa. Prin această acţiune dorim să sprijinim Centrul de reabilitare a urşilor orfani din Bălan.

Pentru precomenzi, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email office@veterinaryjournalist.ro şi să vă folosiţi de datele bancare de mai jos, menţionând atunci când faceţi plata „calendar Marcus 2017”

  • SC.JUNIOR VET MEDIA GROUP.SRL
  • PETRILA, STR.REPUBLICII 61/25, JUD.HUNEDOARA
  • J20/146/03.02.2016
  • CIF 35581704
  • BANCA TRANSILVANIA
  • IBAN: RO07BTRLRONCRT0336425601

 

Vă mulţumim că ne sprijiniţi în tot ceea ce facem!