De ce să devenim donatori de viitor?

Sunt multe motive pentru care merită să scoţi bani din buzunar pentru proiectele pe care le dezvoltăm. Fie

Sunt multe motive pentru care merită să scoţi bani din buzunar pentru proiectele pe care le dezvoltăm.

Fie că eşti un om obişnuit, mai cu stare, un srl la început de drum sau o companie cu multe zerouri, te asigurăm că investiţia în educaţie este cea mai bună afacere pe care o poţi face într-o viaţă de om.

Cele mai bune exemple la nivel de educaţie şi comunitate pe care le-am construit, sunt programul „Ajută un student la Medicină Veterinară” şi proiectul „Junior vet”.

Ce facem noi?

Noi suntem acolo atunci când un student la Medicină Veterinară este în impas. Fie că este vorba de un sfat sau de-o încurajare, o bursă socială/de merit, un ban de buzunar sau de chestiuni mai grave, noi suntem alături de ei.

Prin stagiile de practică pe care le oferim celor mai buni studenţi la MV, noi ridicăm nivelul de pregătire al viitorilor medici veterinari şi îmbunătăţim calitatea actului medical.

Noi credem în generaţiile viitoare de medici veterinari şi de aceea am iniţiat module de comunicare, management şi practică medicală alături de cei mai buni medici veterinari din ţară şi străinătate.

donate3

Primul pilon de susţinere al proiectelor demarate de noi sub marca Veterinary Journalist, este revista Junior vet. Cei care se abonează la varianta print, contribuie astfel la derularea pe mai departe a proiectelor noastre în comunitatea tânără veterinară.

De asemenea, giftshopul caritabil online „Happy vet” care va fi deschis curând publicului, va funcţiona tot ca un stâlp de susţinere a activităţii noastre. Aici veţi putea găsi revista Junior vet, cana Veterinary Journalist, magneţi de frigider cu diferite teme ale proiectelor noastre şi multe alte chesti faine.

Toate pentru a susţine comunitatea tânără veterinară.

Să nu uităm şi de evenimentul caritabil „Vreau să merg la facultate!”, eveniment anual care se desfăşoară pe parcursul anului academic cu scopul de a trimite înapoi la facultate studenţi remarcabili de la FMV, dar care se confruntă cu probleme financiare delicate.

donate

 

 

 

 

Ne-ar bucura nespus să păşim spre viitor alături de cineva care crede în ceea ce facem şi care doreşte să devină un donator de viitor, un partener pe termen lung şi un prieten.

Credem că acest pas ne-ar ajuta să ne consolidăm proiectele şi să le ridicăm la cele mai înalte standarde.

 

 

 

Dacă doreşti să devii donator de viitor pentru unul dintre proiectele noastre, ai câteva opţiuni:

  • poţi dona (pe parcursul campaniilor caritabile pe care le organizăm)
  • poţi cumpăra diverse obiecte din giftshopul nostru online
  • poţi participa printr-o sponsorizare
  • poţi alege să investeşti în programele pe care le dezvoltăm

Asociaţia „Matei şi Prietenii” este o asociaţie non-profit pe care am înfiinţat-o pentru a sprijini proiectele pe care le derulăm.

ASOCIAŢIA MATEI ŞI PRIETENII

Str.Republicii 61/25, Petrila 335800

Jud.Hunedoara, Romania.

(0040) 0729374395

office@veterinaryjournalist.ro

ASOCIAŢIA MATEI ŞI PRIETENII

CIF 36908414

RO66BTRLRONCRT0376315401 (RON)

RO16BTRLEURCRT0376315401 (EUR)

SWIFT BTRLRO22

 

*Dacă doreşti să ne susţii cu o sponsorizare, te rugăm să ne laşi un email pentru a-ţi pune la dispoziţie contractul de sponsorizare. 

**Dacă doreşti să ne susţii cu o donaţie, datele noastre de mai sus îţi vor fi de folos.