Devino voluntar si Ajuta un student la Medicina Veterinara!

Azi de Ziua Muncii discutam despre voluntariat. Ca sa intelegem mai bine notiunea de voluntariat in cadrul programului

pic_volunteer
Azi de Ziua Muncii discutam despre voluntariat.

Ca sa intelegem mai bine notiunea de voluntariat in cadrul programului „Ajuta un student la Medicina Veterinara”, as vrea sa va explic putin cum vad eu lucrurile. Acest program sub marca Veterinary Journalist a fost creat din dorinta de a sprijini studentii de la Medicina Veterinara, care se confrunta cu lipsuri substantiale pe parcursul anilor de studiu. Programul tinteste in doua mari directii de interes si anume, planurile financiar si educational, dorind sa construiasca o parghie care sa sustina puternic studentul de-alungul celor sase ani de studiu.

In cadrul acestui program, dorim sa implementam concepte moderne care sa asigure studentului accesul la educatia medicala de care are nevoie si la o pregatire profesionala adecvata. Vom pune la dispozitia studentilor admisi in program variate instrumente de sprijin precum carti de specialitate, stagii de practica, sprijin pentru plata taxei de studii si burse de merit si excelenta. De asemenea, voluntariatul mai reprezinta si o rampa de lansare sau afirmare in cariera medical veterinara. Cei talentati la scris, tradus sau grafica, pot colabora atat pentru Veterinary Journalist si programul Ajuta un student la Medicina Veterinara, cat si pentru publicatiile viitoare in regim digital si print.

Acest program national este de fapt si vrea sa reprezinte in sine, O COMUNITATE. Comunitatea studentilor remarcabili din facultatile de medicina veterinara. Asta inseamna ca in acest program si pentru acest program, vom pune umar la umar ca sa functioneze. Vom fi uniti ca fratii, ne vom exprima galagios dar responsabil nemultumirile si vom lua atitudine impreuna ca sa putem schimba ceva.

Pentru asta, este nevoie in permanenta de voluntari. Avem nevoie de voluntari de la facultatile de medicina veterinara din Timisoara, Cluj, Iasi si Bucuresti. Avem nevoie de voluntari energici, entuziasti si plini de initiativa. Ne asteapta curand flyere de impartit, afise de lipit, texte de tradus, articole medicale de scris si cate si mai cate! Incercam din rasputeri sa oferim in regim suplimentar sprijin si pentru cei din afara programului, insa este nevoie de mult efort.

Fara voluntari, acest program nu are acel viu grai de care este nevoie. Si stiti foarte bine cat de mult avem nevoie de aceasta schimbare in sistemul asta urat! Doar daca ne unim fortele putem reusi sa fim schimbarea de care avem nevoie! Sper mult de tot cu aceasta ocazie, sa va mobilizati si va inrolati ca voluntari pentru programul Ajuta un student la Medicina Veterinara!