„Marcus, ursuleţul brun”

Susţine Centrul de Reabilitare a Urşilor Orfani din Bălan, Harghita!

De astăzi înainte, punem umărul serios la treabă pentru a sprijini Centrul de Reabilitare a Urşilor Orfani din Bălan, Harghita, condus şi fondat de Leonardo Bereczky. Suntem onoraţi şi în acelaşi timp, bucuroşi, să putem contribui la viitorul urşilor bruni din România.

Primul pas făcut în această direcţie este cartea „Marcus, ursuleţul brun”, scrisă de puştiul meu de 7 ani şi de mine (eu am ajutat doar cu tehnoredactatul, pe cuvânt). Povestea lui Marcus ne creionează detalii importante despre ce înseamnă un „urs orfan” şi cât de important este rolul Centrului de Reabilitare a Urşilor Orfani din Bălan, Harghita, de altfel unic în România cât şi în Europa.

Cartea „Marcus, ursuleţul brun” costă 22lei şi poate fi precomandată din acest moment. Livrarea se face începând cu 1 Decembrie iar costul expedierii nu este inclus în preţ (se livrează prin Poşta Română/Curier rapid şi costul este suportat de către destinatar).

Pentru precomenzi, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email office@veterinaryjournalist.ro şi să vă folosiţi de datele bancare de mai jos, menţionând atunci când faceţi plata „precomandă Marcus, ursuleţul brun”.

SC.JUNIOR VET MEDIA GROUP.SRL

PETRILA, STR.REPUBLICII 61/25, JUD.HUNEDOARA

J20/146/03.02.2016

CIF 35581704

BANCA TRANSILVANIA

IBAN: RO07BTRLRONCRT0336425601

 

matei

preview

 

Cartea „Marcus, ursuleţul brun” este o carte pentru toate vârstele şi curând va fi disponibilă în limbile engleză şi germană. O vom face disponibilă în giftshop-ul nostru cât de curând şi sperăm că şi în librării.

Ce este cel mai important de reţinut aici este faptul că achiziţionând cărticica, vei susţine Centrul de Reabilitare a Urşilor Orfani din Bălan, Harghita şi vei contribui la viitorul urşilor bruni din România.