Modul Junior vet

Super stagiu de pregătire pentru medici veterinari

Modulul Junior vet este un modul de practică adresat tinerilor veterinari care vor să îşi pună la punct cunoştinţele medicale, să le perfecţioneze şi să ia contact cu o ramură de specialitate.

Intensitatea cursului, durata de desfăşurare, condiţiile de practică veterinară precum şi criteriile de selecţie, diferă de la un modul la altul. Aşadar, fiecare modul Junior vet are un cost individual şi se desfăşoară în anumite condiţii.

În urma cerinţelor voastre şi a studiului realizat în ultimul an, am creat special pentru voi modulul Junior vet. Realizat şi personalizat pe nevoile actuale ale tânărului veterinar, acest modul va deservi viitoarele generaţii de medici veterinari la cele mai înalte standarde, chiar la noi acasă, în România.

Deşi este un modul de practică de tip internship plătit, acesta va asigura medicului veterinar stagiar o pregătire intensivă, supervizată de către medicul veterinar coordonator şi o pornire de nivel basic pentru următorul pas în carieră.

Costul modic, diversitatea şi intensitatea stagiilor de practică, specialiştii din domenii diferite şi accesul la o practică veterinară la standarde înalte, fac ca modulul Junior vet să fie alegerea perfectă pentru fiecare tânăr veterinar!

 

https://www.instagram.com/gratziab/