Review Toc FurgaMurga for Dogs

Cred că de astă primavară încoace vorbim despre ce înseamnă să fii un proprietar responsabil. Printre toate atribuţiile

Cred că de astă primavară încoace vorbim despre ce înseamnă să fii un proprietar responsabil. Printre toate atribuţiile pe care le implică statutul de proprietar, se numară şi strânsul dejecţiilor patrupedului tău de pe trotuar.

Dacă nu erai până acum la curent cu noutăţile, află că FurgaMurga a creat pentru proprietarii responsabili un toc din piele, prevăzut cu saci menajeri exact pentru treaba asta. Aşadar, în locul pungii clasice pe care o ţii mereu în buzunar, acum ai tocul FurgaMurga for Dogs.

IMG_7052 furgamurga

Este un suport din piele, hand made, de dimensiuni reduse, modern şi tare practic. Mânerul cu carabină se poate ataşa simplu şi frumos la orice lesă sau ghiozdan/poşetă. Sacii menajeri se pot schimba cu uşurinţă atunci când sulul se termină (îţi poţi prinde în suport chiar şi pungile de-acasă dacă nu vrei să cumperi saci menajeri de la magazin). Are o culoare deosebită (în special degradeul maro-roşcat), care îi conferă un aer uşor vintage.

IMG_7054 furgamurga

Ce îmi place cel mai mult la el este că se potriveşte perfect cu orice outfit şi în orice situaţie. Prin urmare, poţi plimba liniştită câinele chiar de eşti îmbrăcată în palton, că tocul FurgaMurga nu va face decât să îţi completeze ţinuta.

Dacă până acum îţi era nu ştiu cum să scoţi punga din buzunar ca să strângi după câine sau nu ştiai cum stă treaba cu strânsul după câine, acum ai posibilitatea să fii un proprietar responsabil şi modern.

fm#jobdone

Pentru mine, tocul din piele FurgaMurga for Dogs este un accesoriu nelipsit de la plimbările cu patrupedul. Îmi conferă libertate de mişcare, încredere şi mă ajută să am grijă de mediul înconjurător şi de sănătatea prietenului meu blănos.

furgamurga for dogs

Recomand cu cea mai mare căldură tocul din piele FurgaMurga for Dogs tuturor proprietarilor responsabili! :)

Pentru comenzi, vizitaţi site-ul FurgaMurga:

http://www.furgamurga.ro/leather-goods/deco/art.html

P.S: Am uitat să vă spun un secret. Tocul din piele FurgaMurga susţine programul Ajută un student la Medicină Veterinară şi va disponibil curând în giftshop-ul nostru.

 

https://www.instagram.com/gratziab/