Stagiu de practica pe ramura Recuperare Medicala Veterinara

  Dragi studenti, Continuam seria stagiilor de practica in Bucuresti. Va anunt cu multa bucurie ca v-am pregatit

 

Dragi studenti,

Continuam seria stagiilor de practica in Bucuresti.

Va anunt cu multa bucurie ca v-am pregatit un stagiu de practica cu totul extraordinar, cu unul dintre cei mai buni specialisti in Recuperare Medicala Veterinara, DVM Ionut Ciuperca de la VetPhysioCenter. Vet rehab

„VetPhysioCenter este clinica unde ne jucam de-a Sherlock Holmes in incercarea de a rezolva cele mai ascunse mistere ale locomotiei patrupezilor nostri. Pentru orice problema de locomotie, chit ca este de natura ortopedica sau neurologica, cautam sa ne folosim imaginatia si aparatele pentru a-i gasi o rezolvare.

Pacienti paraplegici sau ataxici, cu hernii de disc operate sau nu, cu ligamente incrucisate rupte, cu displazie de cot sau sold, cu leziuni ale diferitelor grupe musculare, toti acestia isi pot gasi in cadrul clinicii noastre exercitii distractive pe care le pot face pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

Si fiindca Sherlock Holmes sigur a vizitat si continentul asiatic si s-a intors cu metode de tratament in spiritul medicinii traditionale chineze, adaugam si noi sedinte de acupunctura pacientilor nostri suferinzi.” Ionut Alexandru Ciuperca, DVM, MSc, CCRP, CVA (IVAS)