Stagiu de practica pe ramura Stomatologie Veterinara

  Dragi studenți, V-am pregatit un stagiu de practică cu totul și cu totul special! Mulți dintre voi

 

Dragi studenți,

V-am pregatit un stagiu de practică cu totul și cu totul special!

Mulți dintre voi ați citit cu putin timp în urmă, interviul cu DVM Camil Stoian, unul dintre cei mai mari specialiști ai stomatologiei veterinare. Pentru cei mai buni dintre voi, dânsul a fost de acord să vină în sprijinul programului național „Ajută un student la Medicină Veterinară” cu un stagiu de practică pe ramura Stomatologie Veterinară. 10501762_1699067060321656_2682302886688239958_n

„Cabinetul este localizat în Vösendorf, lângă Viena, Austria. Pe lângă dotările „state of the art” pentru chirurgie, oftalmologie, endoscopie, clinica dispune și de un röntgen dentar digital de înaltă rezoluție wireless, un röntgen digital de ansamblu, precum și un computer tomograf. Suntem 2 specialiști (explorare ultrasunet și oftalmologie) și 3 Diplomați (chirurgie, stomatologie și neurologie) care suntem la dispoziția pacienților. Candidații care vor aplica pentru stagiul de practică trebuie să aibă o conduită excepțională, pregătire academică bună și să vorbească fluent engleza și germana.

Orice aplicație va fi analizată cu seriozitate și trebuie să cuprindă o scrisoare de intenție, scrisoare de recomandare, Curriculum Vitae cu poză și o copie din foaia matricolă cu notele la zi. Fiecare candidat trebuie să fie vaccinat contra turbării și tetanosului, să prezinte o asigurare privată contra accidentelor valabilă pe teritoriul Austriei, precum și să semneze un document care atestă că acesta nu primeste nicio remunerare financiară sau în bunuri de nicio formă de la noi (pentru autoritățile financiare austriece) iar în caz de accident la locul de munca, le revine acestora responsabilitatea integral.” Camil Stoian, DVM, DMD, PhD, Dipl.EVDC.